Speváčka Susan Boyle chce byť matkou, chce si adoptovať dieťa

NETKY.SK • 20 Október 2014, 13:13 • 2 min
Speváčka Susan Boyle chce byť matkou, chce si adoptovať dieťa

LONDÝN - Škótska speváčka Susan Boyle by si rada adoptovala dieťa. Päťdesiattriročná rodáčka z mesta Blackburn to uviedla v rozhovore pre noviny The Sunday Mirror.

slovakia

left justify in out

"Mám na rozdávanie toľko lásky, mám toho toľko, čo môžem dať niekomu, koho by som si rada adoptovala. Chcela by som si osvojiť dieťa, ktoré toho nemá veľa, niekoho, komu by som skutočne mohla dať všetko. Je to pre mňa spôsob, ako vrátiť späť to, čo som dostala. Rozmýšľam o tom už približne rok, milujem deti. Vždy som ich milovala, no nemohla som ich mať. Tomu dieťaťu by som chcela dať to, čo som sama nemala a práve teraz to môžem urobiť," prezradila Boyle.

 

"Viem, že je to dlhodobý proces, no nikdy som to nechcela urobiť viac. Pravidlá sú dosť prísne, no dúfam, že to vyjde. Uvidíme, čo povedia úradníci, no bola by som naozaj šťastná," povedala interpretka, ktorá tvrdí, že poskytnúť domov niekomu, kto to potrebuje, je skutočne nádherná vec. "Viem, že som päťdesiatnička, ktorá žije bez partnera. Ľudia si myslia, že to neberiem vážne. Keď o tom hovorím, smejú sa mi. No uvidíme," dodala. 

 

Susan Boyle sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2009 zásluhou účinkovania v súťaži Britain's Got Talent. Jej debutová nahrávka I Dreamed A Dream (2009) sa dostala na prvé miesto v americkom i britskom albumovom rebríčku. Rovnaké umiestnenie sa jej podarilo dosiahnuť aj s druhou štúdiovkou The Gift (2010). S tretím albumom sa dostala na čelo už "len" doma vo Veľkej Británii. Ďalej vydala nahrávky Standing Ovation: The Greatest Songs From The Stage (2012) a Home For Christmas (2013). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona