VIDEO Speváčka St. Vincent predstavila skladbu LA

NETKY.SK • 21 August 2017, 14:14 • 2 min
VIDEO Speváčka St. Vincent predstavila skladbu LA

BRATISLAVA - Americká speváčka a multiinštrumentalistka St. Vincent predstavila naživo novú skladbu LA.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná interpretka tak urobila počas koncertu na japonskom Summer Sonic Festivale. Pieseň sa bude nachádzať na jej novom albume, ktorého názov ani dátum vydania zatiaľ nie sú známe. Hudobníčka predtým z pripravovanej nahrávky zverejnila skladbu New York, ktorá je zároveň jej prvým singlom od roku 2015.

Speváčka tiež nedávno potvrdila, že bude režírovať filmovú adaptáciu diela Portrét Doriana Graya (1890), ktoré napísal Oscar Wilde.

St. Vincent, vlastným menom Anne Erin Clark, začínala ako členka formácie The Polyphonic Spree. Prvý sólový album Marry Me vydala v roku 2007 a nadviazala naň počinmi Actor (2009), Strange Mercy (2011), Love This Giant (2012), ktorý nahrala s Davidom Byrnom, a St. Vincent (2014).

 

Poslednú menovanú nahrávku vyhlásili týždenník New Musical Express (NME), portál Gigwise.com či denník The Guardian za album roka 2014. Štúdiovka hudobníčke vyniesla cenu Grammy a nomináciu na BRIT Award.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies