Speváčka skupiny Savages spolupracuje s Bobbym Gillespiem

NETKY.SK • 19 Január 2017, 08:04 • 2 min
Speváčka skupiny Savages spolupracuje s Bobbym Gillespiem

BRATISLAVA - Speváčka anglickej rockovej kapely Savages Jehnny Beth spolupracuje s lídrom formácie Primal Scream Bobbym Gillespiem.

slovakia

left justify in out

Interpretka o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde tiež zverejnila spoločnú fotografiu zo štúdia. Na čom dvojica pracuje, však zatiaľ nie je známe.

 

 

Beth takisto ohlásila sólové vystúpenie, ktoré absolvuje vo februári na festivale Grauzone v Holandsku. Speváčka prezradila, že počas koncertu predstaví nové skladby len v sprievode klavíra. Hudobníčka vlani informovala, že si kapela Savages dá pauzu a ona sa bude venovať najmä spolupráci s inými interpretmi.

 

Kapela Savages funguje od roku 2011. Okrem Beth v nej pôsobia aj Gemma Thompson (gitara), Ayse Hassan (basgitara) a Fay Milton (bicie). Ich debutová nahrávka Silence Yourself (2013) sa dostala na 19. priečku britského albumového rebríčka. Skupina vlani v januári vydala druhý album Adore Life, ktorý sa v UK Charte dostal na 26. miesto. Oba počiny nominovali na prestížnu Mercury Prize. Formácia sa minulý rok predstavila na festivale Pohoda v Trenčíne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies