Speváčka Siobhán Donaghy zo skupiny Sugababes bude matkou

NETKY.SK • 11 Apríl 2017, 16:52 • 2 min
Speváčka Siobhán Donaghy zo skupiny Sugababes bude matkou

BRATISLAVA - Anglická speváčka Siobhán Donaghy je tehotná.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná členka skupiny Sugababes prezradila radostnú novinku prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu s tehotenským bruškom. Bábätko by sa malo narodiť v lete. Speváčka sa v roku 2013 vydala za dlhoročného partnera Chrisa McCoya. 

Siobhán Donaghy sa preslávila práve v Sugababes, kde pôsobila v období 1998 až 2001. So skupinou vydala prvý album One Touch (2000), z ktorého pochádzajú single Overload, New Year, Run for Cover a Soul Sound. V septembri 2003 ponúkla sólový album Revolution in Me, na ktorý nadviazala zatiaľ poslednou štúdiovkou Ghosts (2007). 

 

Donaghy vlani potvrdila, že skupina Sugababes plánuje vydať tento rok nový album. Názov či dátum vydania nahrávky, na ktorej sa okrem nej podieľajú aj Mutya Buena a Keisha Buchanan, zatiaľ nie sú známe. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona