Speváčka Sia zverejnila video ku skladbe Chandelier

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 11:45 • 2 min
Speváčka Sia zverejnila video ku skladbe Chandelier

SYDNEY - Austrálska speváčka Sia zverejnila na portáli YouTube videoklip ku skladbe Chandelier.

slovakia

left justify in out

Štvorminútový klip zobrazujúci tancujúcu americkú herečku Maddie Ziegler režírovala interpretka v spolupráci s Danielom Askillom. Skladba, ku ktorej vznikol, je prvým singlom z očakávaného albumu 1000 Forms of Fear. Šiesta štúdiovka hudobníčky má vyjsť v priebehu júna.

 

 

Tridsaťosemročná Sia má na konte zatiaľ päť štúdiových albumov - OnlySee (1997), Healing Is Difficult (2001), Colour the Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008) a We Are Born (2010). Popri tvorbe piesní na svoje albumy sa venovala aj iným projektom. Na mainstreamovej hudobnej scéne sa presadila napríklad spoluprácou s Davidom Guettom na skladbe Titanium a rapperom Flo Ridom na piesni Wild Ones. Tiež napísala niekoľko skladieb pre americkú speváčku Christinu Aguileru, ktoré sa objavili na jej štúdiovej nahrávke Bionic (2010), alebo hit Diamonds barbadoskej speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom. Jej skladba My Love je súčasťou soundtracku filmu Twilight Sága: Zatmenie (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies