Speváčka Sia sa chce rozvádzať

NETKY.SK • 31 December 2016, 14:21 • 2 min
Speváčka Sia sa chce rozvádzať

BRATISLAVA - Austrálska speváčka a skladateľka Sia podala žiadosť o rozvod s filmárom Erikom Andersom Langom. Štyridsaťjedenročná interpretka tak spravila v piatok, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Adelaide požiadala o oficiálne ukončenie manželstva krátko po tom, ako spolu s bývalým partnerom oznámili, že sa rozchádzajú. "Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli rozísť. Chceme však zostať priateľmi. Viac sa k tomu nebudeme vyjadrovať," uviedli začiatkom mesiaca prostredníctvom speváčkinho hovorcu.


Hudobníčka a Lang sa zasnúbili v júni 2014, pričom 2. augusta toho istého roku sa v interpretkinom dome v kalifornskom Palm Springs zosobášili. Naposledy ich spolu videli na verejnosti vo februári.


Sia Kate Isobelle Furler debutovala v roku 1997 albumom OnlySee, po ktorom nasledovali nahrávky Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010), 1000 Forms Of Fear (2014) a This Is Acting (2016). Speváčka často spolupracuje aj s inými interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s rapperom Flo Ridom zas na piesni Wild Ones. Pomáhala napísať niekoľko skladieb pre Christinu Aguileru alebo zložiť hit Diamonds speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies