Speváčka Sia pripravuje film Sister

NETKY.SK • 8 September 2015, 15:09 • 2 min
Speváčka Sia pripravuje film Sister

SYDNEY - Austrálska speváčka a skladateľka Sia pripravuje film s názvom Sister.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročná interpretka sa na novinke podieľa ako režisérka, so scenárom jej pomohol spisovateľ Dalles Clayton. Scenár pritom vznikol podľa príbehu, ktorý speváčka napísala pred ôsmimi rokmi. "Bola som v rozpakoch a nechcela som nikomu povedať, že chcem nakrútiť film. Myslela som si, že sa naň budú pozerať ako na nezmyselný projekt, pretože som speváčka. Minulý rok som spravila videoklip k piesni Chandelier a uvedomila som si, že mi ide režírovanie naozaj výborne. Cítila som sa oveľa odvážnejšia," prezradila Sia počas filmového festivalu v Benátkach.

 

V snímke sa predstaví Maddie Ziegler, ktorá sa objavila vo videoklipoch k speváčkiným skladbám Chandelier, Elastic Heart a Big Girls Cry. Sia sa pritom spolu s Danielom Askillom podieľala na réžii všetkých troch menovaných videí.

 

Sia Kate Isobelle Furler má na konte šesť štúdiových albumov - OnlySee (1997), Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010) a 1000 Forms Of Fear (2014). Speváčka často spolupracuje s ďalšími interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s rapperom Flo Ridom zas na piesni Wild Ones. Napísala tiež niekoľko skladieb pre americkú speváčku Christinu Aguileru alebo pomáhala skladať hit Diamonds barbadoskej speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom. V auguste 2014 sa vydala za filmára Erika Andersa Langa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies