Speváčka Shakira porodila svoje prvé dieťa

NETKY.SK • 23 Január 2013, 08:06 • 2 min
Speváčka Shakira porodila svoje prvé dieťa

Speváčka Shakira porodila svoje prvé dieťa - Celebrity Kolumbijská popová speváčka Shakira (35) v utorok priviedla na svet svoje prvé dieťa - syna. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na španielsku štátnu televíziu TVE.

slovakia

left justify in out

imgKolumbijská popová speváčka Shakira (35) v utorok priviedla na svet svoje prvé dieťa - syna. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na španielsku štátnu televíziu TVE.

Podľa športových denníkov Sport a Mundo Deportivo sa chlapček bude volať Milan. Speváčku do nemocnice priviezol jej o desať rokov mladší partner, španielsky futbalista klubu FC Barcelona Gerard Piqué, ktorý je otcom dieťaťa.

Ako informoval denník El Pais a iné médiá, speváčka žiadala, aby sa pôrod uskutočnil cisárskym rezom, a takisto si priala výhradne ženský lekársky personál. Lekársky tím údajne požiadala, aby ohľadom detailov pôrodu zachoval diskrétnosť.

Jej pôrodníčka pomáhala na svet aj štyrom deťom španielskej princeznej Cristine. Vlani v decembri prišli do Barcelony, kde Shakira trávi väčšinu času, jej rodičia i dvaja nevlastní súrodenci.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona