Speváčka Romy Madley Croft z kapely The xx sa zasnúbila

NETKY.SK • 3 Január 2017, 09:09 • 2 min
Speváčka Romy Madley Croft z kapely The xx sa zasnúbila

LONDÝN - Členka anglickej indiepopovej kapely The xx Romy Madley Croft sa zasnúbila s Hannah Marshall.

slovakia

left justify in out

Speváčka a gitaristka informovala o radostnej správe v pondelok prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila aj fotografiu bozkávajúcej sa dvojice. "Včera v noci sa ma veľmi špeciálna osoba spýtala veľmi krásnu otázku a ja som povedala áno," uviedla hudobníčka.

 

 

 

Hannah Marshall je britská módna návrhárka a vizuálna umelkyňa, s ktorou už spolupracovali napríklad The xx, Florence and The Machine, Janet Jackson, Naomi Campbell a mnohí ďalší.

 

Kapela The xx nedávno zverejnila skladbu Say Something Loving. Pieseň pochádza z ich očakávanej tretej štúdiovky I See You, ktorá sa dostane do predaja 13. januára. Kapela absolvuje vo februári a marci európske turné, v rámci ktorého zahrá aj 23. februára vo viedenskej Marx Halle.

 

Skupina The xx vznikla v roku 2005 a v jej súčasnej zostave pôsobia aj Jamie xx (produkcia, klávesy, perkusie) a Oliver Sim (basgitara, klávesy). Debutový album xx uviedli na trh v roku 2009. Za nahrávku, ktorá obsahuje single ako Crystalised či Islands, získali Mercury Prize. Nasledovala štúdiovka Coexist (2012), s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádza napríklad úspešný singel Angels. Ich ďalšia úspešná skladba s názvom Together sa zas nachádza na soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies