Speváčka Romina Powerová sa zmierila s exmanželom Al Banom

NETKY.SK • 5 December 2014, 07:39 • 2 min
Speváčka Romina Powerová sa zmierila s exmanželom Al Banom

BERLÍN - Pôvodom americká speváčka a herečka Romina Powerová (63) pre nemecký časopis Stern uviedla, že sa zmierila so svojím talianskym exmanželom Al Banom (71) po rokoch odcudzenia medzi oboma hviezdami šoubiznisu, ktoré v minulosti tvorili 30 rokov slávne spevácke duo.

slovakia

left justify in out

Manželia sa rozišli po záhadnom zmiznutí svojej dcéry Ylenie Carrisiovej v roku 1994 v americkom meste New Orleans. "Teraz sme už znova priateľmi," povedala Powerová pre dnešné vydanie Sternu. "Je to pekná zmena v mojom živote, taký happy end," dodala speváčka, ktorú citovala tlačová agentúra DPA.
      

Bývalé spevácke duo, ktoré malo davy fanúšikov vo väčšine Európy od polovice 70. rokov až do 90. rokov minulého storočia, sa vrátilo k spevu vlaňajším prvým spoločným koncertom v Moskve. Nie je však jasné, či obnovené priateľstvo je aj niečím väčším, než len profesionálnym vzťahom.
      

Romina Powerová je podľa svojich slov presvedčená, že jej dcéra, ktorá zmizla ako 23-ročná v hoteli v New Orleanse, stále žije. Ylenia bola jedným zo štyroch spoločných detí manželov. Al Bano sa v roku 2013 pokúsil dať ju vyhlásiť za mŕtvu, ale jeho exmanželka Powerová sa proti tomu ostro postavila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies