Speváčka Rita Ora je vo vzťahu s Calvinom Harrisom šťastná

NETKY.SK • 23 Jún 2013, 09:53 • 2 min
Speváčka Rita Ora je vo vzťahu s Calvinom Harrisom šťastná

BRATISLAVA - Britská speváčka Rita Ora je vo vzťahu s dídžejom Calvinom Harrisom mimoriadne šťastná. Dvadsaťdvaročná hviezda tvrdí, že si je si s ním veľmi podobná.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa pri ňom taká malá a stále je o mňa postarané. Som veľmi šťastná," povedala pre britský denník The Sun. "Mám šťastie, že som našla niekoho, kto je presne ako ja," dodala. Mať vzťah, ktorý sleduje verejnosť, je však podľa speváčky vyčerpávajúce." Neexistuje jasná odpoveď na to, čo robiť, keď máte niekoho naozaj radi a ľudia si to fotia. Býva to trochu zvláštne, ale ja ich vždy ignorujem. Záleží to aj od toho, kam sa rozhodnete ísť ako pár, čo sa rozhodnete robiť a koľko súkromia si chcete dopriať," povedala speváčka pre rádio Capital FM. Rita Sahatçiu Ora je rodáčkou z kosovskej Prištiny, odkiaľ sa však krátko po narodení s rodinou presťahovala do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 ako hostka v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2009 sa zoznámila s rapperom Jay-Z, ktorý ju následne upísal pod svoj label Roc Nation. Predvlani vo februári hosťovala v skladbe Hot Right Now, ktorú nahral DJ Fresh. Táto pieseň následne dobyla UK Chart, čím sa stala vôbec prvým drum'n'bassovým singlom, ktorému sa to podarilo. Na jednotke v britskom singlovom rebríčku bodovala aj so skladbami How We Do (Party) a R.I.P., v ktorej hosťuje rapper Tinie Tempah. Obe piesne sú spolu so Shine Ya Light, Radioactive a Facemelt singlami z jej debutového albumu Ora, ktorý vyšiel v auguste 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona