Speváčka Rita Ora a Ricky Hilfiger sa rozišli

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 10:14 • 2 min
Speváčka Rita Ora a Ricky Hilfiger sa rozišli

LOS ANGELES - Britská speváčka a herečka Rita Ora už netvorí pár so synom amerického návrhára Tommyho Hilfigera Richardom. Informoval o tom magazín Us Weekly, ktorému to potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov z ich okolia.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná interpretka a rapper sa poznali niekoľko rokov. Dohromady sa však dali až vlani, po tom, ako sa speváčke rozpadol vzťah so škótskym producentom a dídžejom Calvinom Harrisom.

 

Ako uviedol jeden zo zdrojov, Ora i Hilfiger boli príliš zaneprázdnení a nemali na seba čas. "Dohodli sa, že by pre nich bolo lepšie, keby sa rozišli a ostali priateľmi," prezradil anonym. "Má veľa práce s britským X Factorom a nahrávaním novým piesní," povedal o speváčke iný zdroj. "Nefungovalo im to. Nebol to však škaredý rozchod. Aj naďalej sú si blízki a zaujímajú sa jeden o druhého," dodal.

 

Rita Sahatçiu Ora je rodáčkou z kosovskej Prištiny, odkiaľ sa však krátko po narodení s rodinou presťahovala do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2011 sa jej podarilo upútať v skladbe DJ Fresha s názvom Hot Right Now. Táto pieseň následne dobyla UK Chart, čím sa stala vôbec prvým drum'n'bassovým singlom, ktorému sa to podarilo. Na vrchol britského singlového rebríčka sa dostala aj s vlastnými skladbami How We Do (Party), R.I.P. a I Will Never Let You Down. Svoj zatiaľ jediný štúdiový album s názvom Ora vydala v auguste 2012, pričom s ním dobyla UK Chart. Príležitostne sa venuje aj herectvu, zahrala si napríklad v snímkach Šmejdi (2004), Rýchlo a Zbesilo 6 (2013) či Päťdesiat odtieňov sivej (2015). Speváčka v minulosti randila napríklad aj s Robom Kardashianom či hercom Jonahom Hillom. Richard Hilfiger vystupuje pod umeleckým menom Ricky Hil. V roku 2010 ho zatkli za držbu marihuany.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona