Speváčka Monice sa narodilo dievčatko

NETKY.SK • 6 September 2013, 11:28 • 2 min
Speváčka Monice sa narodilo dievčatko

LOS ANGELES - Americkej r'n'b speváčke Monice a jej manželovi, basketbalistovi Shannonovi Brownovi sa narodilo dievčatko.

slovakia

left justify in out

Brown zverejnil jej fotografiu prostredníctvom služby Instagram s komentárom: "Ďakujem za ňu Bohu. Opäť mám radosť zo života." O tom, že sa bábätko narodilo 3. septembra a dostalo meno Laiyah, informovala zase manželka Brownovho bývalého spoluhráča Kobeho Bryanta Vanessa.

Monica sa po prvý raz s Brownom stretla pri nakrúcaní videoklipu ku skladbe Love All Over Me v roku 2010. V tom istom roku sa dvojica aj zasnúbila a následne tajne vzala. Pár mal oficiálnu svadbu, na ktorej sa zúčastnili aj ich priatelia, v júli 2011. Monica má už okrem dcérky aj dvoch synov - Rodneyho Jr. a Romela, ktorých otcom je jej bývalý snúbenec Rodney "Rocko" Hill. Jedného syna z predchádzajúceho vzťahu má aj Brown. 

Tridsaťdvaročná Monica Denise Brown je rodáčkou z Atlanty. Na hudobnej scéne debutovala už v roku 1995 albumom Miss Thang, s ktorým sa jej podarilo získať až tri platinové platne. Rovnaký úspech pritom zaznamenala aj so svojou ďalšou štúdiovkou The Boy Is Mine z roku 1998. Ďalej postupne vydala aj štúdiové nahrávky All Eyez on Me (2002), After the Storm (2003), The Makings of Me (2006) a Still Standing (2010). Jej zatiaľ poslednou nahrávkou je album New Life, ktorý vyšiel vlani. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies