Speváčka MO zverejnila VIDEOklip k singlu Final Song

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 11:35 • 2 min
Speváčka MO zverejnila VIDEOklip k singlu Final Song

KODAŇ - Dánska speváčka a skladateľka MO predstavila videoklip k singlu Final Song. V novinke sa 27-ročná hudobníčka nachádza a tancuje v rôznych prírodných lokalitách, pričom v niektorých scénach sa dokáže vzniesť. Fanúšičky a fanúšikovia si môžu pozrieť klip prostredníctvom služby YouTube.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z mesta Odense sa na skladbe spolupodieľala so švédskou hudobníčkou Noonie Bao a anglickým producentom MNEK, ktorý je známy vďaka spolupráci s hviezdami ako Beyoncé, Madonna, Kylie Minogue či Rudimental.

 

 

Speváčka tiež minulý mesiac oznámila, že plánuje počas tohto roka vydať druhú štúdiovku. V sobotu odštartuje svetové turné, v rámci ktorého vystúpi aj na festivale Grape. Podujatie sa uskutoční 12. a 13. augusta na letisku v Piešťanoch.

 

Karen Marie Orsted, známa ako MO, debutovala albumom No Mythologies To Follow (2014), z ktorého pochádzajú piesne ako Pilgrim, Waste Of Time, Glass či XXX 88 (feat. Diplo). Na konte má spoluprácu s Iggy Azalea či s Major Lazer a DJ Snake, s ktorými nahrala známy hit Lean On. Vlani vydala v spolupráci s dídžejom Diplom singel Kamikaze.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies