Speváčka Mel C: Dcéra je mojou najväčšou fanúšičkou

NETKY.SK • 26 Október 2016, 08:12 • 2 min
Speváčka Mel C: Dcéra je mojou najväčšou fanúšičkou

BRATISLAVA - Anglická speváčka Melanie C prezradila, že jej najväčšou fanúšičkou je sedemročná dcéra Scarlet. Štyridsaťdvaročná interpretka to uviedla v rozhovore pre britský magazín Hello!.

slovakia

left justify in out

"Má rada moju hudbu. Myslím, že je pravdepodobne mojou najväčšou fanúšičkou. Je na mňa veľmi hrdá," povedala.

 

Speváčka nedávno strávila nejaký čas s dcérou v Los Angeles, kde pracovala na najnovšom albume Version of Me (2016). "Veľmi som ju tam chcela zobrať. Strávila som tam veľa času ešte pred rokmi, keď som nemala žiadnu zodpovednosť. Bolo milé, že som ju tam mohla vziať a ukázať jej miesta, ktoré mám rada," prezradila.

 

Niekdajšia členka skupiny Spice Girls takisto vyhlásila, že sa jej darí venovať dostatok času práci i dcére. "Mám vystúpenia neskoro v noci, no vždy prídem domov a Scarlet objímem. Som pri nej, keď ráno vstáva do školy. I keď nie som doma, keď ide spať, vie, že sa vrátim a ráno ju objímem, čo je milé," objasnila speváčka, ktorá má dcéru s bývalým partnerom Thomasom Starrom.

 

Melanie C, vlastným menom Melanie Chisholm, sa preslávila ako "Sporty Spice" v spomínanej skupine Spice Girls, ktorá vznikla v roku 1994. Okrem nej v úspešnej formácii pôsobili "Scary Spice" Melanie Brown (Mel B), "Baby Spice" Emma Bunton, "Ginger Spice" Geri Halliwell a "Posh Spice" Victoria Beckham. Na konte majú albumy Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Po veľkom úspechu si však dali v roku 2000 pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné a predstavili sa na olympijských hrách v Londýne v roku 2012. Melanie C vydala v rámci sólovej kariéry sedem štúdioviek, vrátane úspešného debutu Northern Star z roku 1999. Medzi najväčšie hity Melanie C patria skladby Never Be The Same Again, I Turn To You, Here It Comes Again či Next Best Superstar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona