Speváčka Meghan Trainor chce randiť so starším mužom

NETKY.SK • 18 Júl 2016, 08:04 • 2 min
Speváčka Meghan Trainor chce randiť so starším mužom

LOS ANGELES - Americká speváčka Meghan Trainor by chcela randiť so starším mužom. Dvadsaťdvaročná interpretka to prezradila v rozhovore pre americký týždenník Billboard.

slovakia

left justify in out

"Skúšala som to s jedným 29-ročným mužom a myslela som si, že je starý. Rozmýšľal však ako malý chlapec. Takže hľadám niekoho od 35 rokov," vyjadrila sa.

 

Slávna rodáčka z Nantucket v Massachusetts tiež povedala, že jej matka by chcela, aby randila s hercom. "Už od osemnástich som nemala žiaden vzťah. Jednoducho som nenašla toho pravého. Mama mi povedala, 'Mala by si randiť s filmovou hviezdou'," uviedla speváčka.

 

Meghan Trainor začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2009 vydala eponymný album a o tri roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title (2015). Z nej pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards. Tento rok ju počas udeľovania cien Grammy vyhlásili za Nováčika roka. V máji vydala album Thank You.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies