Speváčka Markéta Irglová čaká druhé dieťa

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 14:55 • 2 min
Speváčka Markéta Irglová čaká druhé dieťa

PRAHA - Česká speváčka a skladateľka Markéta Irglová sa stane dvojnásobnou matkou. Dvadsaťsedemročná hudobníčka sa s radostnou správou podelila na sociálnej sieti Facebook, kde zverejnila fotografiu svojej dcéry Árveig.

slovakia

left justify in out

"Som nadšená, že vám môžem oznámiť, že s mojím priateľom Miom očakávame počas leta ďalšieho z týchto malých tvorov," napísala ku fotografii. "Je ťažké predstaviť si tohto drobca ako staršiu sestru, ktorou sa čoskoro stane. No zdá sa, že je naladená na to, čo sa deje a pripravuje sa na svoju novú úlohu. Budeme veľká rodina s piatimi členmi spolu s Miovou staršou dcérou Karítas," uviedla tiež Irglová. "Cítim sa požehnaná a šťastná, že vám môžem tieto správy povedať," doplnila.

 

 

 

Hello :) this is my daughter Árveig Mía who is almost a year and a half old now. I'm excited to tell you guys that my...

Posted by Markéta Irglová on Friday, March 27, 2015

 

 

Markéta Irglová v minulosti chodila s jej profesionálnym muzikantským partnerom Glenom Hansardom. S ním založila skupinu The Swell Season, ktorú pomenovali podľa knihy spisovateľa Josefa Škvoreckého. Rovnako sa volá aj ich debutový album, ktorý vyšiel v roku 2006. O rok neskôr účinkovali v nízkorozpočtovom romantickom hudobnom filme Once. Ten mal veľký úspech a dvojica si získala pozornosť najmä tým, že preň zložila a nahrala pieseň Falling Slowly, za ktorú následne získala Oscara. Taktiež sa s ňou dostala aj na 61. miesto v americkom singlovom rebríčku Billboard Hot 100. The Swell Season majú okrem spomínaného debutového albumu na konte aj nahrávky Once Soundtrack (2007) a Strict Joy (2009). Prvú sólovú štúdiovku Anar uviedla Irglová na trh v roku 2011, vlani sa do predaja dostal album Muna. V minulosti bola vydatá za basgitaristu Tima Iselera. V súčasnosti tvorí pár s producentom Sturlom Miom Thorissonom, s ktorým má spomínanú dcéru Árveig.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona