Speváčka Mária Čírová vydala Vianočný album

NETKY.SK • 2 December 2015, 15:39 • 2 min
Speváčka Mária Čírová vydala Vianočný album

BRATISLAVA – Nový album speváčky Márie Čírovej pribudol v týchto dňoch na pultoch predajní s hudobnými nosičmi. Desiatka vianočných piesní dostala príznačný názov Vianočný album. Mária tak vypočula hlasy fanúšikov, ktorí si na jej vianočných koncertoch v predchádzajúcich rokoch žiadali, aby sviatočné songy vydala na hudobnom nosiči.

slovakia

left justify in out

Vianočný album ponúka desať piesní, Do noci tichej, Have Yourself A Merry Little Christmas, Búvaj dieťa krásne, Santa Baby, Nesiem vám noviny, God Rest Ye Merry Gentlemen, Daj Boh šťastia tejto zemi, Tichá noc, Christmas Time Is Here a Song For A Winter's Night.

 

„Veľmi sa teším, ani by som v minulosti nepovedala, že ma čaká vianočné dielko, išpirovali ma moji fanúšikovia, ktorí prichádzali po minulé roky na vianočné koncerty, ktoré robím s tými dnešnými už štvrtý rok. Vždy sa po koncerte pýtali, či niekde nájdu tie pesničky, že ich veľmi zaujali a páči sa im atmosféra celého koncertu. Tak sme sa rozhodli pred pol rokom, že ideme do toho a splníme im to,“ povedala pre TASR k novému album Mária Čírová.

 

 

 

Chcem sa s VAMI podeliť o dnešnú správu číslo jeden!!!..,VIANOČNÝ ALBUM JE DOMA!!!! hurááá!!! :):):):) ❤️a vy ho ná...

Posted by Mária Čírová on Thursday, November 19, 2015

 

„Rozhodli sme sa, že na album dáme piesne, ktoré nás bavia, teda Maroša a mňa, pretože my dvaja sme jeho autori. Dali sme tam naše veci, ktoré si radi púšťame na Vianoce a radi ich aj spievame. Je tam päť anglických a päť slovenských skladieb, a medzi slovenskými nechýbajú moje obľúbené koledy, ktoré sú upravené v špeciálnych aranžmánoch a v neposlednom rade je tam skladba, ktorú pre mňa napísal pred 20 rokmi môj ocino. Je hneď prvá na albume, volá sa Do noci tichej, a v postate ma vracia vždy k tým krásnym detským spomienkam, ktoré sme zažívali všetci štyria súrodenci spolu s rodičmi počas Vianoc,“ doplnila speváčka.

 

Na albume Mária spolupracovala so svojím životným partnerom Marošom Kachútom. „S Marošom spolupracujeme už od roku 2008. A hoci sme sa párkrát od seba hudobne vzdialili, nakoniec sme usúdili, že spolu sa nám robí najlepšie. Album je úplne krásny, je tam zachytená atmosféra zimy a Vianoc,“ dodala na záver Čírová.

 

Speváčka a skladateľka Mária Čírová (*20.11.1988, Dolné Lovčice, okres Trnava), je víťazkou speváckej súťaže Coca Cola PopStar 2008, za víťaza ju vyhlásila na finálovom večeri tejto súťaže 30. mája porota vedená Petrom Nagyom, jej členkami boli aj predchádzajúce víťazky, speváčky Misha a Zuzana Smatanová. Tri roky bola členkou trnavskej gospelovej skupiny Trinity Group. V novembri 2008 vydala debutový album Búrka, ktorý jej pokrstil líder skupiny Komajota Martin Husovský. So skladbou Búrka obsadila v marci 2009 štvrté miesto vo finále národnej súťaže Eurosong. V septembri 2011 vydala druhý štúdiový album s názvom Na dosah. V týchto dňoch pribudol do diskografie Vianočný album.

 

S producentom a hudobníkom Marošom Kachútom majú dve deti, syn Hugo sa narodil 19. októbra 2009, dcéra Zoe 3. júna 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies