Speváčka Lucia Lužinská má druhú dcérku

NETKY.SK • 23 Júl 2014, 14:31 • 2 min
Speváčka  Lucia Lužinská má druhú dcérku

BRATISLAVA - Džezová speváčka a herečka Lucia Lužinská sa stala dvojnásobnou matkou. Dievčatko, ktorého meno zatiaľ neprezradila, priviedla na svet v utorok 22. júla. Informoval o tom portál Topky.sk.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročná rodáčka z Trnavy má okrem toho s partnerom Borisom Čellárom aj trojročnú dcéru Améliu.

 

Lucia Lužinská sa narodila 21. februára 1976. Vyštudovala herectvo a operný spev a už počas štúdií účinkovala v niekoľkých muzikáloch. Zahrala si v televíznej inscenácii Chaos (2000), vo filme Knieža (1998) a snímkach režiséra Dana Svátka Blízko nebe (2005) a Hodinu nevíš... (2009). Diváci a diváčky ju môžu poznať aj ako sestričku Kláriku zo seriálu Panelák (2009). V Divadle West spievala v hre Kráľovná spieva blues, hosťovala aj v Radošinskom naivnom divadle. V roku 1996 sa ako vokalistka zúčastnila na súťaži Eurovízia, nasledovalo účinkovanie v zahraničí a od roku 2003 spolupracuje so skupinou All Time Jazz Trio. Venuje sa tiež vzdelávaciemu projektu Jazz ide do školy. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona