Speváčka LP vystúpi na Dobrom festivale

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 15:42 • 2 min
Speváčka LP vystúpi na Dobrom festivale

BRATISLAVA - Americká speváčka LP vystúpi na Dobrom festivale, ktorý sa bude konať od 16. do 18. júna na prešovskom prírodnom kúpalisku Delňa.

slovakia

left justify in out

"Bol som minulý rok na jej koncerte vo Viedni. Konal sa v malom klube, bola tam výborná atmosféra, ľudia z nej boli úplne hotoví. Keď zapískala, tak celá sála spustila burácajúcu odozvu. Som rád, že LP prijala moje pozvanie na desiate výročie Dobrého festivalu," vyjadril sa organizátor festivalu Miro Tásler. 

Tridsaťšesťročná interpretka, vlastným menom Laura Pergolizzi, má na konte štúdiové albumy Heart-Shaped Scar (2001), Suburban Sprawl & Alcohol (2004), Forever for Now (2014) a Lost on You (2016) a ako skladateľka sa podieľala na piesňach hviezd ako Rihanna, Backstreet Boys, Rita Ora či Christina Aguilera. Na Slovensku sa predstaví po prvý raz. 

Dobrý festival tento rok oslávi desiate narodeniny. Predstavia sa na ňom napríklad IMT Smile, Čechomor, Sepultura, David Hasselhoff, Graham Candy, Živá voda, Heľenine oči, Chiki Liki Tu-a, Horkýže Slíže, Zóna A, Slobodná Európa, Xindl X, The Paranoid, Kandráčovci, Sveťo Korbeľ & Personál, Vec, N3O Akustika, Sima Martausová, Peter Nagy, Metropolis, Peter Bič Projekt + Dario G, Minus123minut, ElevenHill, Kai Hansen & Ravenclaw, Dereš, Papyllon či Zoči voči. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies