Speváčka Lorde obvinila paparazza z prenasledovania

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 10:52 • 2 min
Speváčka Lorde obvinila paparazza z prenasledovania

WELLINGTON - Novozélandská speváčka Lorde obvinila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter paparazza Simona Runtinga z prenasledovania. Sedemnásťročná speváčka okrem jeho mena zverejnila aj jeho fotografiu a pridala link na jeho facebookové konto.

slovakia

left justify in out

"Tento muž ma prenasleduje, fotí ma a narušuje moje súkromie. Mám z neho strach. Často sa pohybuje v centre Aucklandu," napísala Lorde s tým, že Runting fotil aj barbadoskú speváčku Rihannu, keď bola vlani na Novom Zélande. "Toto by nemal byť akceptovaný štandard pre mladé ženy alebo kohokoľvek v tomto priemysle. Odmietam byť spoluvinníčkou a odmietam byť pasívna voči mužom, ktorí ma systematicky vystavujú obrovskému strachu. Rozumiem, že je to nevyhnutná súčasť tohto biznisu, ale nerozumiem, prečo by sa mi to malo páčiť," dodala speváčka. 

 

Lorde, vlastným menom Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, vlani v októbri dobyla so skladbou Royals americký singlový rebríček Billboard Hot 100. Vo veku 16 rokov a 11 mesiacov sa tak stala najmladším interpretom, ktorý sa dostal na čelo tohto rebríčka od 14. novembra 1987, keď v Billboarde triumfovala americká speváčka Tiffany s piesňou I Think We're Alone Now. Mladá speváčka sa okrem toho stala aj prvým novozélandským hudobníkom, ktorý spomínaný rebríček dobyl ako hlavný interpret. Skladba Royals vyšla najprv na speváčkinom debutovom EP The Love Club (2013) a neskôr aj na albume Pure Heroine (2013). Získala za ňu viaceré ocenenia vrátane dvoch Grammy. Okrem toho má na konte aj Brit Award v kategórii Medzinárodná interpretka. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona