Speváčka Lana Del Rey sa 13. apríla predstaví v Prahe

NETKY.SK • 1 Marec 2013, 08:10 • 2 min
Speváčka Lana Del Rey sa 13. apríla predstaví v Prahe

Speváčka Lana Del Rey sa 13. apríla predstaví v Prahe - Celebrity Americká modelka a speváčka Lana Del Rey sa po prvý raz predstaví v Prahe.

slovakia

left justify in out

img

Americká modelka a speváčka Lana Del Rey sa po prvý raz predstaví v Prahe. Vystúpi tam v rámci ďalšej edície podujatia Electronic Beats, ktoré sa bude konať v sobotu 13. apríla v Divadle Archa. Okrem nej sa na jednodňovom festivale predvedie nemecká indie-rocková formácia Roosevelt a švédska speváčka Karin Park. Vstupenky na podujatie sa predávajú už za 350 českých korún (v prepočte približne 13,60 eura). V prípade, že sa lístky nevypredajú, bude na mieste vstupné 480 korún (zhruba 18,70 eura).

Lana Del Rey, občianskym menom Elizabeth Grant, sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2011 hitom Video Games, ktorý sa prebojoval do top 10 britského singlového rebríčka. Z prvého albumu Born to Die (2012) dodnes predala viac ako dva a pol milióna kópií. Vlani v novembri naň nadviazala EP nahrávkou Paradise. Dvadsaťšesťročná speváčka už stihla získať Q Award, Ivor Novello Award, Brit Award a nominovali ju na tri NME Awards. Okrem Video Games vydala single Born to Die, Blue Jeans, National Anthem, Summertime Sadness a Ride. Jej ďalším singlom by mala byť skladba Cola. Svoj debutový album i skladby z EP Paradise speváčka predstaví naživo na európskom turné, ktoré odštartuje 6. apríla. Okrem Prahy sa zastaví napríklad aj vo viedenskom Gasometri, kde sa predstaví 19. apríla. Koncert v rakúskej metropole je už od jesene beznádejne vypredaný. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies