Speváčka Lana Del Rey je voľná: Rozišla sa s priateľom

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 13:45 • 2 min
Speváčka Lana Del Rey je voľná: Rozišla sa s priateľom

ŠVAJČIARSKO - Americká speváčka Lana Del Rey sa rozišla s priateľom, bývalým členom škótskej kapely Kassidy Barrie-Jamesom O'Neillom. Dvadsaťosemročná interpretka to potvrdila v rozhovore pre švajčiarsky denník 20 Minuten.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti nie sme spolu. Barrie-James je úžasný človek, ale sú tu určité veci, ktoré si musí vyriešiť. Nebudem zachádzať do detailov. Malo to zlý vplyv na náš vzťah, už som sa viac necítila slobodná. Uvidíme, čo bude ďalej," vyhlásila speváčka, ktorá s hudobníkom chodila od augusta 2011. Vlani v júni sa údajne zasnúbili, pričom o mesiac neskôr Del Rey odfotografovali s diamantovým prsteňom na ruke, zatiaľ čo si v Los Angeles spolu s priateľom obzerali niekoľko domov. 

 

Lana Del Rey, občianskym menom Elizabeth Woolridge Grant, debutovala v roku 2008 EP nahrávkou Kill Kill, po ktorej vydala album Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant (2010). Do povedomia verejnosti sa však dostala až v roku 2011 vďaka hitu Video Games, ktorý sa prebojoval do top 10 britského singlového rebríčka. Skladba je súčasťou jej druhej štúdiovky Born To Die (2012), ktorá obsahuje aj single Blue Jeans, National Anthem, Dark Paradise, Born To Die alebo Summertime Sadness. Tento mesiac vydala nový album Ultraviolence. Na konte má tiež ďalšie tri EP nahrávky - Lana Del Rey (2012), Paradise (2012) a Tropico (2013). Speváčka už stihla získať dve Brit Awards, Q Award, Ivor Novello Award a nominovali ju na tri NME Awards či dve Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona