Speváčka Lady Gaga zverejnila lyric video k piesni The Cure

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 14:13 • 2 min
Speváčka Lady Gaga zverejnila lyric video k piesni The Cure

BRATISLAVA - Americká speváčka Lady Gaga zverejnila lyric video k piesni The Cure. Okrem textu skladby je v novinke možné vidieť aj 31-ročnú interpretku v rôznych pózach v modrom kresle.

slovakia

left justify in out

Skladba The Cure je najnovším singlom rodáčky z New Yorku, ktorá pieseň predstavila naživo v apríli počas festivalu Coachella v Kalifornii. Na skladaní The Cure sa podieľali okrem samotnej speváčky aj DJ White Shadow, Lukas Nelson, Mark Nilan a Nick Monson.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Po ňom nasledovali štúdiovky Born This Way (2011), Artpop (2013), Cheek To Cheek (2014), ktorú nahrala so spevákom Tonym Bennettom, a Joanne (2016).

 

Zahrala si vo filmoch ako Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej a šiestej sérii antológie American Horror Story (2011) s podtitulmi Hotel a Roanoke, pričom za výkon v sérii Hotel získala Zlatý glóbus.

 

Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta.

 

Na konte má šesť cien Grammy a tiež nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens To You z dokumentu The Hunting Ground (2015).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona