Speváčka Kylie Minogue a jej mladší španielsky priateľ sa rozišli

NETKY.SK • 14 Október 2013, 18:19 • 2 min
Speváčka Kylie Minogue a jej mladší španielsky priateľ sa rozišli

LONDÝN - Po piatich rokoch patrí minulosti vzťah austrálskej speváčky Kylie Minogue (45) a španielskeho modela Andresa Velencosa (35). Dvojica, ktorú v ostatnom čase nebolo príliš často vídať spolu, nedokázala zladiť pracovné povinnosti so spolunažívaním a rozišla sa. Obaja však chcú zostať aj v budúcnosti priateľmi, uviedli britské bulvárne médiá s odvolaním sa na speváčkinho hovorcu.

slovakia

left justify in out

Kylie Minogue našla útechu v ambicióznom mladšom Španielovi, ktorý sa zatiaľ neúspešne pokúša aj o hereckú dráhu, po rozchode s renomovaným francúzskym hercom Olivierom Martinezom. Popri Francúzovi ktorý je medzičasom manželom oscarovej herečky Halle Berryovej, patrili medzi partnerov popovej hviezdy v minulosti aj spevák Jason Donovan, rocker Lenny Kravitz, niekdajší frontman INXS Michael Hutchence, model James Gooding alebo Jay Kay, spevák formácie Jamiroquai.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies