Speváčka Kristína zverejnila videoklip k singlu Mať Srdce

NETKY.SK • 20 September 2017, 15:19 • 2 min
Speváčka Kristína zverejnila videoklip k singlu Mať Srdce

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Kristína Peláková, známa ako Kristína, zverejnila v utorok nový videoklip k singlu Mať Srdce autorskej dvojice Kamil Peteraj a Martin Kavulič.

slovakia

left justify in out

Veselá pieseň nabáda ľudí, aby sa častejšie riadili srdcom, pretože to je úprimnejšie ako rozum. „Mám pocit, že v dnešnej dobe sme si všetci zvykli viac používať rozum a srdce sme nechali bokom. Táto skladba je inšpiráciou k tomu, aby sme viac začali počúvať svoje srdce, čo chce, čo cíti, pretože keď robíme veci od srdca kdekoľvek a pri čomkoľvek, je to pre nás tá najprirodzenejšia a najúprimnejšia cesta,“ vyznala sa Kristína.


Jedným z hlavných motívov videoklipu v réžii Matúša Mišáka je tetovanie na ruke a farebné kvetinové vzory na šatách. Ústrednou témou príbehu, ktorý vznikal v historickom centre Bratislavy, je však láska.

 

„Námet a scenár klipu ma natoľko zaujal, že som sa rozhodla ísť do toho. S Matúšom som spolupracovala po prvý raz. Práca s ním bola veľmi príjemná a na profesionálnej úrovni. V klipe si so mnou zahral sympatický Jakub Klech, ktorý stvárnil vysnívaného chlapca,“ povedala Kristína, ktorá začiatkom októbra pokrstí i rovnomenný album. Fanúšikov a fanúšičky ním poteší po troch rokoch.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona