Speváčka Kristína sa chystá na dovolenku, s kým bude relaxovať?

NETKY.SK • 14 Jún 2019, 09:17 • 2 min
Speváčka Kristína sa chystá na dovolenku, s kým bude relaxovať?

BRATISLAVA - Hoci je slovenská speváčka Kristína pracovne veľmi vyťažená, v nadchádzajúcich dňoch ju čaká dovolenka, ktorú si plánuje naplno užiť.

slovakia

left justify in out

Na cesty sa vydá so svojím manželom a manažérom Mariánom Kavuličom. „Chcela by som ísť na nejakú peknú cestu, ktorá by ma inšpirovala a bavila, takže si vyberáme,“ prezradila speváčka. „V júli máme vyhradených zopár dní na oddych, aj chlapci z kapely chceli ísť s rodinkami niekam preč. Už si teraz len vybrať kam... Osobne ma veľmi láka Bali, no tam asi toto leto nepôjdeme,“ uviedla Kristína, ktorá počas letných mesiacov pre pracovné povinnosti na dovolenky zvyčajne takmer vôbec nechodí.

 

„V lete sa toho vždy veľa deje, veľa pracujeme, no tento rok sme si povedali, že chceme aj voľno a na dovolenku pôjdeme. Minulé roky sme to nevyvažovali, tak vyvažujeme teraz. Aby sme vždy vyzerali pekne a mlado a aby sme mali veľa energie,“ zasmiala sa 31-ročná Svidníčanka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna pocitovka z dneška😊Ďakujem Piešťany. 📸 viac foto v stories.

Príspevok, ktorý zdieľa Kristína Peláková (@kristinapelakova),


V ostatných mesiacoch sa známa interpretka miesto intenzívneho koncertovania venuje skôr tvorbe. „Mám pocit, že po minulé roky som ani nemala čas nič tvoriť. Vo voľnom čase som sa len dostávala z toho, ako sme vkuse cestovali a koncertovali. Teraz sa to tak zoptimalizovalo a je to úplne super, aj keď stále je toho celkom veľa,“ poznamenala Kristína. „Na festivaloch síce veľmi nevystupujem, na tie ma nikdy veľmi nevolali - asi tým, že naše festivaly sú zamerané skôr na rockovú alebo alternatívnu hudbu a pop je na nich zastúpený len málinko, ale nesťažujem sa. Stále je pre koho spievať, stále toho máme dosť a veľa cestujeme. Ja si myslím, že vám ten život vždy dá toľko, koľko viete zvládnuť,“ podotkla speváčka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dnešná slnečná Nitra☀️Ďakujem. #alexandrovcitour2019

Príspevok, ktorý zdieľa Kristína Peláková (@kristinapelakova),


Album podľa vlastných slov zatiaľ nechystá. „Robím to tak pocitovo, postupne. Píšem si, tvorím, robíme nové skladby. Záleží asi od človeka - takí rockeri to podľa mňa majú tak, že prídu s hocičím a nerobia si z toho hlavu... Ja robím inú hudbu a navyše som žena a ženy sú v tomto podľa mňa iné. Inak vnímame veci, viac srdcom ako hlavou a potrebujeme sa do tej tvorby viac zahĺbiť,“ uzavrela Kristína.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Humenné📸

Príspevok, ktorý zdieľa Kristína Peláková (@kristinapelakova),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona