Speváčka Kristína sa bude cez víkend vydávať

NETKY.SK • 7 Október 2016, 18:29 • 2 min
Speváčka Kristína sa bude cez víkend vydávať

BRATISLAVA – Slovenská speváčka Kristína a jej dlhoročný priateľ a manažér Marián Kavulič sa tento víkend zosobášia. Správu ako prvý priniesol denník Plus jeden deň, podľa ktorého informácií by si svoje áno mali povedať v malom kostolíku na východe Slovenska.

slovakia

left justify in out

 “Teším sa z toho, svadba bude v úzkom kruhu. Máme sa radi a to je celé,“ vyjadril sa pre spomínaný denník snúbenec 29-ročnej interpretky. Speváčka a Kavulič tvoria pár už jedenásť rokov.


Kristína, občianskym menom Kristína Peláková, odštartovala kariéru v roku 2007 skladbou Som tvoja, ktorú nahrala s rapperom Opakom z formácie AMO. V roku 2008 prespievala pieseň Beáty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy, ktorú zaradila aj na svoj debutový album …ešte váham (2008). Neskôr sa zapojila do národného kola Eurovízie, kde uspela s piesňou Horehronie. Slovensko následne reprezentovala v semifinálovom kole Eurovízie, ktoré sa konalo koncom mája 2010 v Nórsku.

 

V tom istom roku vydala aj druhú štúdiovku s názvom V sieti ťa mám. Speváčka zaujala aj skladbou Life Is A Game. Tá sa stala oficiálnou piesňou majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa v roku 2011 konali na Slovensku. V roku 2012 uviedla na trh tretí album Na slnečnej strane sveta a predvlani výberovku Tie Naj. Ako herečka sa predstavila v komédii Život je život (2015) a rozprávke Johankino tajomstvo (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona