Speváčka Kristína nakrútila videoklip k filmovej piesni Number One

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 13:40 • 2 min
Speváčka Kristína nakrútila videoklip k filmovej piesni Number One

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Kristína zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Number One.

slovakia

left justify in out

Nahrávka vznikla pre komédiu Život je život, v ktorej si 27-ročná interpretka zahrala po boku Ondřeja Vetchého. Dvojica účinkuje aj v novom videoklipe v réžii Honzu Chramostu. Okrem toho si v ňom zahral aj speváčkin tanečný partner z televíznej šou Tanec snov Karol Kotlár.

 

„Na nakrúcanie videoklipu som sa naozaj veľmi tešila, pretože naspievať skladbu pre film a hrať vo filme patrilo medzi moje sny, ktoré sa mi postupne splnili," uviedla v tlačovej správe Kristína. "Na konci videoklipu si zahral aj Karol Kotlár, ktorému som tým splnila jeden z jeho snov. Keďže sme sa počas šou lepšie spoznali a náhodou sme potrebovali obsadiť jedného pekného muža na záver, navrhla som ho režisérovi Chramostovi. Karol bol príjemne prekvapený a mal obrovskú radosť aj napriek tomu, že sa nakrúcalo až do piatej rána,“ prezradila. 

 

Klip ponúka aj zábery z filmu Život je život, ktorý uvedú do slovenských kín 21. mája. Filmovú novinku nakrútil Milan Cieslar podľa scenára Martina Horského. Kristína sa v snímke predstaví ako policajtka. „Potešilo by ma, keby som mohla opäť naspievať pieseň pre filmu či rozprávku a takisto by som si opäť rada zahrala. Veľmi ma to baví. Keď som dostala rolu policajtky, bola som v takom očakávaní, nevedela som, akých ľudí stretnem, ako sa budem v úlohe herečky cítiť. No musím povedať, že ma to chytilo," povedala Kristína. 

 

 

Speváčka, občianskym menom Kristína Peláková, odštartovala kariéru v roku 2007 skladbou Som tvoja, ktorú nahrala s rapperom Opakom z formácie AMO. V roku 2008 prespievala pieseň Beaty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy, ktorú zaradila aj na svoj debutový album ….ešte váham (2008). Neskôr sa zapojila do národného kola Eurovízie, kde uspela s piesňou Horehronie. Slovensko následne reprezentovala v semifinálovom kole Eurovízie, ktoré sa konalo koncom mája 2010 v Nórsku. V tom istom roku vydala aj druhú štúdiovku s názvom V sieti ťa mám. Speváčka zaujala aj skladbou Life Is A Game. Tá sa stala oficiálnou piesňou majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa v roku 2011 konali na Slovensku. V roku 2012 uviedla na trh tretí album Na slnečnej strane sveta a vlani výberovku Tie Naj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies