Speváčka Kesha vystúpila v sprievode novej kapely

NETKY.SK • 28 December 2015, 12:27 • 2 min
Speváčka Kesha vystúpila v sprievode novej kapely

NASHVILLE - Americká speváčka Kesha predstavila počas vianočných sviatkov svoju novú kapelu The Yeast Infection. Video zo spoločného predvianočného koncertu v americkom meste Nashville v Tennessee, zverejnila prostredníctvom sociálnej siete Facebook a tiež služby Instagram.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná rodáčka z Los Angeles je v súčasnosti zapletená do súdneho sporu s manažérom Dr. Lukeom, ktorý jej bráni nahrávať nové piesne s inými producentmi, kým sa pojednávanie neskončí.

 

„Nikto mi nezabráni robiť rozruch. Nenechajte nikoho vziať vám šťastie. To je jediná cesta ako vás porazia. Nenechajte ich vyhrať. Všetkých vás milujem,“ napísala interpretka k spomínanému videu na Instagrame, čím dala najavo svoj postoj k súčasnej zložitej situácii v jej kariére.


Kesha, celým menom Kesha Rose Sebert, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2005. Známou sa však stala až v roku 2009, keď hosťovala v singli Right Round rappera Flo Ridu. O rok neskôr dobyla americký albumový rebríček Billboard 200 s debutovou nahrávkou Animal (2010). S piesňami We R Who We R a Tik Tok sa tiež dostala na čelo singlového rebríčka. Na MTV Europe Music Awards v roku 2010 ju hlasujúci označili za Najlepšieho nováčika. V roku 2012 vydala album Warrior, z ktorého pochádzajú single Die Young, C'Mon a Crazy Kids.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona