Speváčka Kelly Rowland sa vydala za svojho manažéra

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 10:47 • 2 min
Speváčka Kelly Rowland sa vydala za svojho manažéra

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Rowland sa vydala za svojho manažéra Tima Witherspoona. Dvojica sa zosobášila 9. mája v Kostarike.

slovakia

left justify in out

Pre magazín Us Weekly to potvrdilo viacero zdrojov z okolia páru, hovorca niekdajšej členky skupiny Destiny's Child sa zatiaľ nevyjadril. Na obrade sa zúčastnila aj ďalšia bývalá členka Destiny's Child Beyoncé a tiež jej mladšia sestra Solange Knowles. "Bol to jednoduchý a rýchly obrad s približne 30 hosťami," uviedol jeden zo zdrojov.

 

Tridsaťtriročná Rowland sa s Witherspoonom zasnúbila vlani v novembri, oficiálne to však potvrdila až o mesiac neskôr v The Queen Latifah Show. Manažér vraj speváčku požiadal o ruku najprv prostredníctvom komunikačného programu Skype v čase, keď sa nachádzala v Bulharsku. "Prvý raz sa ma spýtal cez Skype. A ja som si pomyslela 'Sme od seba tak ďaleko'. Úprimne, iba sme zízali jeden na druhého. A on sa ma spýtal a bolo také jednoduché povedať áno. Uvedomila som si 'Mám najlepšieho priateľa, s ktorým môžem kráčať životom.' Naozaj je môj najlepší priateľ," uviedla vtedy. Pár podľa slov speváčky spolu randil už niekoľko rokov, informácie o vzťahu sa však snažili držať v súkromí. Rowland bola v minulosti zasnúbená s bývalým hráčom amerického futbalu Royom Williamsom, no v januári 2005, len dva mesiace pred plánovanou svadbou, sa rozišli. 

 

Kelly Rowland, celým menom Kelendria Trene Rowland, sa preslávila v spomínanej skupine Destiny's Child, s ktorou vydala albumy Destiny's Child (1998 ), The Writing's On The Wall (1999), Survivor (2001), 8 Days Of Christmas (2001) a Destiny Fulfilled (2004). Pochádzajú z nich hity ako Bills, Bills, Bills, Say My Name, Jumpin', Jumpin', Independent Women Part I, Survivor, Lose My Breath alebo Soldier. Za svoju tvorbu získali niekoľko cien Grammy a predali viac ako 60 miliónov kópií nahrávok. Od roku 2006 jednotlivé členky pôsobia na scéne sólovo. Rowland má na konte zatiaľ štyri štúdiovky - Simply Deep (2002), Ms. Kelly (2007), Here I Am (2011) a Talk A Good Game (2013). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies