Speváčka Kelly Clarkson vraj neustále trpí tehotenskými nevoľnosťami

NETKY.SK • 29 November 2013, 09:17 • 2 min
Speváčka Kelly Clarkson vraj neustále trpí tehotenskými nevoľnosťami

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Clarkson, ktorá len minulý týždeň oznámila, že je tehotná, prezradila, že neustále trpí tehotenskými nevoľnosťami.

slovakia

left justify in out

"Neviem prečo to volajú ranná nevoľnosť. Ja to mám po celý deň a celú noc," poznamenala v relácii Today americkej televízie NBC. Aj napriek tomu, že sa necíti najlepšie, ju však podľa jej slov tehotenstvo robí šťastnou.

Tridsaťjedenročná Kelly Clarkson oznámila, že čaká dieťa, 19. novembra. “Je to ten najlepší predčasný vianočný darček,” napísala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Hoci pôvodne chcela podľa vlastných slov s oznámením počkať, tehotenstvo začalo ovplyvňovať jej život. "Musela som zrušiť pár vecí, pretože mi bolo veľmi zle. No nechcela som, aby si ľudia mysleli, že som lenivá, tak sme to radšej prezradili," vysvetlila svoje rozhodnutie Clarkson. Hviezda, ktorá sa nikdy netajila túžbou po vlastnom dieťati, verí, že sa jej narodí dievčatko. Meno má však pripravené aj pre chlapca. "Naše deti sme pomenovali ešte skôr, ako som otehotnela," priznala. 
Od víťazstva v prvom ročníku súťaže American Idol v roku 2002 vydala Kelly Clarkson šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped in Red (2013). Všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012). Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy a predala vyše 30 miliónov kópií albumov. Speváčka je už nevlastnou mamou dvoch detí manžela Brandona Blackstocka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies