Speváčka Kelis zbožňuje varenie: Doma má 2,5-metrovú rúru!

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 10:01 • 2 min
Speváčka Kelis zbožňuje varenie: Doma má 2,5-metrovú rúru!

NEW YORK - Americká speváčka Kelis vraj miluje jedlo a rovnako rada ho aj pripravuje. Hudobníčka absolvovala v rokoch 2006 až 2010 školu varenia a v súčasnosti uvádza vlastnú kulinársku reláciu Saucy and Sweet (2014).

slovakia

left justify in out

Záľuba vo varení dokonca ovplyvnila aj názov jej aktuálnej štúdiovky, ktorú nazvala Food (2014), teda v preklade jedlo. Samú seba však nepovažuje za sebavedomú kuchárku a na svoje výtvory vraj nie je namyslená. Ako uviedla pre britský magazín Q, nie je domýšľavá, chce však, aby jedlo, ktoré pripraví, vyvolávalo emócie či spomienky a evokovalo lásku.

 

Hudobníčka tiež vlastní obrovskú rúru, ktorá je vraj väčšia ako niektoré automobily. "Volám ju moje Lamborghini. Je osem stôp dlhá (takmer dva aj pol metra, pozn. SITA), kanárikovo žltá, má 11 horákov. Je to zviera," uviedla 34-ročná interpretka. Ako ďalej prezradila, precestovala mnoho krajín, v ktorých spoznala rôzne chute. V Thajsku vraj ochutnala hmyz, na Aljaške sobie mäso a v Nórsku mäso z tuleňa. Ako uviedla, je otvorená novým veciam a o jedle premýšľa triezvo. "Pokiaľ ide o jedlo, som veľmi praktická. Existujú miesta, napríklad v Mongolsku, kde je normálne jesť psy. Nechcem tým povedať, že sa chystám zjesť psa, no je to súčasť ich kultúry," dodala. 

 

Kelis, celým menom Kelis Rogers, debutovala v roku 1999 albumom Kaleidoscope. Po ňom nasledovali nahrávky Wanderland (2001), Tasty (2003), Kelis Was Here (2006), Flesh Tone (2010) a spomínaný Food (2014). Okrem toho má na konte aj výberovku The Hits (2008). Najväčší komerčný úspech dosiahla s treťou štúdiovkou Tasty, na ktorej sa nachádza aj jej najväčší hit Milkshake. V rokoch 2005 až 2010 bol jej manželom rapper Nas, ktorému v roku 2009 porodila syna Knighta. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona