Speváčka Katy Perry z rodinných dôvodov zrušila koncert v Číne

NETKY.SK • 11 November 2016, 14:01 • 2 min
Speváčka Katy Perry z rodinných dôvodov zrušila koncert v Číne

BRATISLAVA - Americká speváčka Katy Perry zrušila z rodinných dôvodov dnešný koncert v Číne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná rodáčka z kalifornského mesta Santa Barbara o tom informovala prostredníctvom čínskej mikroblogovacej siete Sina Weibo. "S poľutovaním som musela zrušiť moju účasť na Alibaba Double 11, a to pre výnimočnú udalosť v rodine. Je mi veľmi ľúto, že som sklamala mojich fanúšikov. Teším sa na vás počas ďalšej návštevy Číny," napísala interpretka, ktorá zatiaľ bližšie nešpecifikovala svoju neúčasť.


Speváčka sa mala objaviť na podujatí s oficiálnym názvom 11.11 Global Shopping Festival Gala spolu s kapelou OneRepublic. Koncerty zorganizovala spomínaná spoločnosť Alibaba v rámci takzvaného Singles Day, ktorý je čínskym ekvivalentom amerického Cyber Monday. Perry sa mala stať globálnou ambasádorkou projektu, no jej miesto napokon prevzal David Beckham.


Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala albumom Katy Hudson (2001), no známou sa stala až vďaka piesni I Kissed A Girl zo štúdiovky One Of The Boys (2008).

 

Nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a Prism (2013). Je tiež príležitostná herečka. Prepožičala napríklad hlas Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). Predstavila sa aj v dokumentoch Katy Perry: Part of Me (2012), Katy Perry: The Prismatic World Tour (2015) či v komédii Zoolander No. 2 (2016).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies