Speváčka Karen O je tehotná

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 09:09 • 2 min
Speváčka Karen O je tehotná

LOS ANGELES - Americká speváčka Karen O a jej manžel, režisér Barnaby Clay čakajú prvé dieťa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročná líderka indierockovej kapely Yeah Yeah Yeahs vystúpila v sobotu v Clevelande pri príležitosti uvedenia zosnulého hudobníka Loua Reeda do Rock'n'rollovej siene slávy, pričom mala oblečené úzke minišaty, takže bolo vidieť, že je tehotná. V uplynulých mesiacoch pritom na rôzne podujatie chodila vo voľnom oblečení. Karen O a Clay sú manželmi od roku 2011.

 

Karen O, celým menom Karen Lee Orzolek, sa narodila v Južnej Kórei, vyrastala však v New Jersey. Preslávila sa v spomínanej kapele Yeah Yeah Yeahs, ktorá sa na scéne pohybuje od roku 2000. Spolu s Brianom Chaseom (bicie) a Nickom Zinnerom (gitara) vydala albumy Fever To Tell (2003), Show Your Bones (2006), It's Blitz! (2009) a Mosquito (2013), ktorý sa dostal na piatu priečku amerického rebríčka Billboard 200. Prvé tri albumy pritom nominovali na Grammy. Speváčka vlani v septembri vydala debutovú sólovku Crush Songs. Venuje sa aj filmovým soundtrackom. Na konte má nomináciu na Oscara ako spoluautorka piesne The Moon Song z filmu Ona (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies