Speváčka Joss Stone v ohrození života: Chceli ju zabiť!

NETKY.SK • 20 Marec 2013, 11:13 • 2 min
Speváčka Joss Stone v ohrození života: Chceli ju zabiť!

LONDÝN - Prokuratúra v pondelok obvinila dvoch mužov z plánovania vraždy britskej soulovej speváčky Joss Stoneovej. Podľa súdu jej páchatelia chceli sťať hlavu a telo hodiť do rieky, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Dvojicu podozrivých, Juniora Bradshawa (32) a Kevina Liverpoola (35), zatkli v júni roku 2011 v blízkosti speváčkinho domu v meste Devon po tom, ako na nich susedia zavolali políciu. Do domu sa už dvojici nepodarilo dostať. 

Súd v meste Exeter pri otvorení prípadu uviedol, že dvojica páchateľov z Manchesteru mala v deň plánovaného útoku pri sebe samurajský meč, nože, kladivo, rukavice a čierne vrecia. Muži sú údajne členmi gangu, ktorý vraždu zosnoval, hoci iných členov sa zatiaľ polícii nepodarilo vystopovať.

V aute podozrivých sa našli rukou písané poznámky, obsahujúce výrazy ako "sťať", "Jocelyn (občianske meno speváčky), odpočívaj v pokoji" alebo "mŕtvu hodiť do rieky". 

Motív plánovaného zločinu nie je známy, predpokladá sa však, že Stoneová sa mohla stať terčom zločincov kvôli svojmu majetku alebo svojim kontaktom s britskou kráľovskou rodinou. Obaja obžalovaní všetky obvinenia popierajú. Súdny proces bude pokračovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies