Speváčka Jewel randí s hráčom NFL Charliem Whitehurstom

NETKY.SK • 13 Január 2016, 16:07 • 2 min
Speváčka Jewel randí s hráčom NFL Charliem Whitehurstom

BRATISLAVA - Americká speváčka Jewel a hráč Národnej ligy v americkom futbale (NFL) Charlie Whitehurst tvoria pár.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom týždenník Us Weekly, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj. Štyridsaťjedenročná interpretka a quarterback tímu Indianapolis Colts údajne randia už šesť mesiacov. Pár sa v pondelok zúčastnil aj na zápase univerzitných tímov Alabama Crimson Tide a Clemson Tigers, kde sa odfotili s moderátorkou Nancy O’Dell, ktorá fotografiu zverejnila prostredníctvom služby Instagram. "Bolo skvelé náhodou stretnúť moju priateľku Jewel. Vždy som ju mala rada a teraz randí s chlapcom z Clemsonu, Charliem Whitehurstom - úžasné!", napísala.


Jewel bola v minulosti vydatá za rodeového kovboja Tya Murraya, s ktorým sa po takmer šesťročnom manželstve rozviedla v roku 2014. Dvojica, ktorá tvorila pár už od roku 1998, má spolu štvorročného syna Kasea Townesa Murraya.


Jewel, celým menom Jewel Kilcher, vydala svoj debutový album Pieces of You v roku 1995. Odvtedy jej na konto pribudli mnohé ďalšie ako Spirit (1998), This Way (2001), Goodbye Alice in Wonderland (2006), The Merry Goes 'Round (2011) či naposledy Picking Up the Pieces (2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies