Speváčka Jessie J rada pomáha ľuďom

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 08:30 • 2 min
Speváčka Jessie J rada pomáha ľuďom

LONDÝN - Anglická speváčka Jessie J je šťastná, keď môže prostredníctvom hudby pomáhať tým, ktorí to potrebujú.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná interpretka to uviedla v rozhovore pre britský denník Metro. "Najšťastnejšia som, keď prinútim niekoho premýšľať o niečom, na čo dovtedy ani len nepomyslel. Keď som bola v Číne, jeden chlapec mi na pódium hodil list. Písal v ňom 'V škole ma šikanujú a jediná vec, ktorá ma drží nažive, je spôsob, akým mi vysvetľuješ život.' Znie to ako klišé, no presne toto je dôvod, prečo to robím,“ vyjadrila sa rodáčka z Londýna.

 

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa dostal na druhé miesto britského singlového rebríčka. Po tom, čo sa jej druhý singel Price Tag vyšplhal na prvé priečky singlových rebríčkov v devätnástich krajinách sveta, vydala debutový album Who You Are (2011). Okrem spomínaných hitov z neho pochádzajú aj piesne ako napríklad Nobody's Perfect, Who's Laughing Now, Who You Are alebo Domino. Vlani v septembri jej vyšla druhá štúdiovka Alive. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona