Speváčka Jana Kirschner čaká druhé dieťa

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 15:19 • 2 min
Speváčka Jana Kirschner čaká druhé dieťa

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Jana Kirschner čaká s britským muzikantom Eddiem Stevensom druhé dieťa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročná hudobníčka, ktorá má trojročnú dcéru Matildu Janušku, to prezradila počas sobotňajšieho vystúpenia na multižánrovom festivale Bažant Pohoda 2014. "Keď som tu hrala naposledy, bola som v tom. Teraz som na Pohode a som v tom!" uviedla speváčka podľa ktorej, by sa dieťa malo narodiť v prvej polovici januára. "Cíti sa vynikajúco. Samozrejme, že si dáva na seba teraz väčší pozor, ale stráži ju aj Eddie, aby to s prácou neprehnala,“ povedal pre denník Nový Čas nemenovaný zdroj z okolia speváčky.

 

Niekoľkonásobná Zlatá slávica Jana Kirschner vydala albumy ako V cudzom meste (2000), Pelikán (2002), Veci čo sa dejú (2003), Shine (2007), Krajina Rovina (2010) či Moruša: Biela (2013). Na konte má hity Modrá, Žienka domáca, Pokoj v duši či Bude mi lehká zem, na ktorom spolupracovala s Michalom Horáčkom a Petrom Hapkom. Druhú časť albumu Moruša s podnázvom Čierna plánuje vydať 20. októbra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona