Speváčka Glenda zverejnila videoklip k piesni In Search Of

NETKY.SK • 25 November 2014, 12:26 • 2 min
Speváčka Glenda zverejnila videoklip k piesni In Search Of

HAVANA - Kubánska speváčka a flautistka Glenda zverejnila videoklip k piesni In Search Of. V novinke je možné vidieť interpretku v záberoch z Havany, či počas nahrávania v štúdiu. O réžiu sa postaral Branislav Vincze, ruku k dielu priložil aj Viktor Cicko.

slovakia

left justify in out

Pieseň In Search Of je prvou skladbou, ktorú Glenda naspievala v angličtine. S prechodom zo španielčiny jej pomáha učiteľka spevu Mary Hammond, ktorej služby už využili napríklad Matt Bellamy z Muse, Chris Martin z Coldplay či speváčka Dido. Glenda je tiež spoluautorkou hudby aj textu skladby. Na piesni sa podieľal aj hollywoodsky skladateľ a producent Alan Roy Scott, s ktorým už spolupracovali Céline Dion, Stevie Wonder alebo Cyndi Lauper. Na hudbe pracoval aj gitarista Peter Tomko, známy napríklad z kapely Mariána Čekovského. 

 

Skladba In Search Of sa bude nachádzať na očakávanom debutovom albume, ktorý speváčka žijúca v Bratislave plánuje vydať na jar. Glenda pripravuje počin s britským producentom Dantonom Suppleom, ktorý v minulosti spolupracoval s interpretmi ako Patti Smith, Coldplay, Pet Shop Boys, Seal, Morrissey, Elbow alebo U2. "V havanskom štúdiu budem opäť zatvorená až do Vianoc. Potom si trochu oddýchnem a od januára pokračujem ďalej, aby bol debutový album na jar hotový. Singel In Search Of trochu napovedá, ako by mala nahrávka znieť, no keďže sme v procese tvorby, výsledná podoba je stále otvorená," prezradila speváčka, ktorá už stihla vystúpiť na podujatiach ako Cherchez La Femme, BA City Beats alebo Uprising reggae festival. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies