Speváčka Gabriela Gunčíková zo súťaže Česko Slovenská SuperStar a rapper Revolta sa rozišli

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 17:10 • 2 min
Speváčka Gabriela Gunčíková zo súťaže Česko Slovenská SuperStar a rapper Revolta sa rozišli

BRATISLAVA - Česká speváčka Gabriela Gunčíková a rapper Marek Kaleta, známy pod menom Revolta, sa rozišli.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom český portál Bleskove, pričom správu potvrdila aj samotná interpretka. "Áno, je to pravda, ale viac sa k tomu nechcem vyjadrovať. Ide o moje súkromie a to som si vždy chránila," reagovala 22-ročná hudobníčka. Dôvodom rozchodu je údajne jej pracovná vyťaženosť, keďže v súčasnosti nepôsobí len v Českej republike, ale tiež v Spojených štátoch amerických. Dvojica tvorila pár približne rok. Dvadsaťsedemročný rapper, ktorý má na konte album Evoluce vědomí (2012), sa k rozchodu dosiaľ nevyjadril.


Gabriela Gunčíková sa hudbe venuje od útleho detstva. Do povedomia verejnosti sa však dostala najmä vďaka súťaži Česko Slovenská SuperStar, v ktorej sa v roku 2011 umiestnila na druhom mieste za slovenským spevákom Lukášom Adamcom. V tom istom roku vydala svoj debutový album Dvojí tvář a získala Českého slávika v kategórii Objav roka. Neskôr nasledovala štúdiovka Celkem jiná (2013). V máji bude reprezentovať Českú republiku v speváckej súťaži Eurovízia, ktorá sa uskutoční v Štokholme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies