Speváčka Demi Lovato vydá knihu citátov Staying Strong

NETKY.SK • 10 September 2013, 13:11 • 2 min
Speváčka Demi Lovato vydá knihu citátov Staying Strong

LOS ANGELES - Americká speváčka Demi Lovato chystá vydanie knihy. Prostredníctvom videa, ktoré porotkyňa speváckej súťaže The X Factor zverejnila 9. septembra, informovala, že pracuje na knihe obsahujúcej inšpiratívne citáty.

slovakia

left justify in out

Titul by mal vyjsť pod názvom Staying Strong. Speváčka vysvetlila, že každý deň začína inšpiratívnym citátom a rannou meditáciou. Práve tento zvyk ju doviedol k zostaveniu zbierky jej 365 obľúbených citátov a ranných meditácií, s ktorými sa chce podeliť s ostatnými. "Je to niečo, z čoho som nadšená. Dúfam, že vám všetkým sa to bude páčiť a bude vás to inšpirovať, aby ste zostali silní," dodala interpretka, ktorej receptom na lepší život je brať každý deň tak, ako príde.

Dvadsaťjedenročná Demetria Devonne "Demi" Lovato sa preslávila účinkovaním v televíznom filme Camp Rock (2008). Ako speváčka vydala zatiaľ štyri štúdiové albumy - Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. V čase od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, bipolárnu afektívnu poruchu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí. Od roku 2012 pôsobí ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Tiež sa objaví v piatej sérii seriálu Glee (2009). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies