Speváčka Dáša Kostovčík sa teší z nového začiatku: My ženy zvykneme na seba brať príliš veľa

NETKY.SK • 10 November 2016, 15:48 • 2 min
Speváčka Dáša Kostovčík sa teší z nového začiatku: My ženy zvykneme na seba brať príliš veľa

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dáša Kostovčík, ktorá prednedávnom spolu s priateľom, klaviristom a producentom Matúšom Pavlíkom opustila skupinu Peter Bič Project, sa teší z nového začiatku.

slovakia

left justify in out

Aj keď rozhodnutie odísť z Peter Bič Project bolo pre ňu jedno z najťažších, teraz je vraj spokojná. „S chlapcami sme prežili spolu roky, šlo vlastne o moju prvú prácu v živote, bol to môj prvý pracovný kolektív, prvá kapela, s ktorou som zažila strašne veľa dobrého a veľmi veľa sme sa od seba navzájom naučili. Rozdeliť sa s nimi teda nebolo pre mňa práve najľahšie, no myslím, že sme takto všetci spokojnejší. Rozišli sme sa v dobrom, stále budeme ako rodina. Veď sme roky strávili v jednej dodávke... Všetko v živote má zmysel. Asi naozaj platí to klišé, že všetko je tak, ako má,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.


Mladá rodáčka z Michaloviec dúfa, že sa jej bývalým kolegom z kapely bude s novou speváčkou dariť. „Držím im palce. Naživo som ju ešte spievať nepočula, ale videla som nejaké ukážky na internete a páči sa mi. Teším sa na nové veci, ktoré jej ušijú na mieru,“ uviedla Kostovčík, ktorá sa v súčasnosti okrem Pavlíka obklopila ďalšími dvoma hudobníkmi. „Na gitare s nami momentálne hrá Filip Kluknavský a na bicích Martin Lechman. S obidvoma sa poznáme už roky a obaja sú veľmi šikovní a talentovaní,“ predstavila svojich aktuálnych súpútnikov.


V novej zostave už stihli do sveta vypustiť i prvý singel a videoklip. Pieseň Yes or No reflektuje speváčkine pocity z posledného obdobia a hovorí o rozhodnutiach, pred ktoré je podľa Kostovčík v živote občas postavený každý z nás. „Všetci sa každodenne rozhodujeme, čo je správne a čo nie, každodenne riešime rôzne dilemy, ale tých naozaj závažných rozhodnutí v živote nie je až tak veľa a v naozaj vyhrotených situáciách sa ocitneme len pár krát v živote. Ja som pred časom pred takouto výzvou stála a táto skladba je práve o tom. Nie v nej znamená, že sa netreba báť ísť si za svojím, netreba sa báť občas prekročiť isté medze a prekonať pár nepríjemností, aby sa nám žilo ľahšie. My ženy zvykneme na seba brať občas príliš veľa a často sa príliš zaujímame o to, čo si myslia ostatní a zabúdame na seba. Je to taký odkaz pre ženy, aby sa nebáli byť samé sebou a nebáli sa vziať svoj život do vlastných rúk,“ vysvetlila speváčka, ktorá si druhý štart dosýta vychutnáva a s kapelou už pracuje na ďalších veciach.


„Momentálne chystáme klip na ďalšiu skladbu, ktorú by sme chceli vydať po Novom roku a ktorá bude úplne iná ako všetky, ktoré sme spravili doteraz. Chystáme zároveň ďalšie pesničky, pár dní v tomto roku teda strávime ešte v štúdiu. A tešíme sa na koncerty. Fanúšikovia nás budú môcť do konca roka vidieť na viacerých miestach, všetko je uvedené na našom webe. V novom roku chystáme zároveň klubové koncerty. Radi by sme prešli s novými skladbami čo najviac miest na Slovensku a chystáme sa aj do európskych klubov,“ prezradila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies