Speváčka Ciara zažalovala svojho bývalého snúbenca: Chce od neho 15 miliónov dolárov!

NETKY.SK • 9 Február 2016, 15:56 • 2 min
Speváčka Ciara zažalovala svojho bývalého snúbenca: Chce od neho 15 miliónov dolárov!

BRATISLAVA - Americká r'n'b speváčka Ciara podala žalobu na svojho bývalého snúbenca, rappera Futurea, za údajné ohováranie a urážku na cti.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ, ktorý uvádza, že od neho požaduje 15 miliónov dolárov (v prepočte približne 13,5 milióna eur). V žalobe, ktorú si portál zaobstaral, sa odvoláva na viaceré rozhovory, ktoré hudobník poskytol a spochybňuje v nich jej materinské schopnosti. V jednom z rozhovorov pre rádio sa interpret negatívne vyjadril k fotografii, na ktorej ich spoločného syna vozí v kočíku Ciarin súčasný partner Russell Wilson. "Podľa mňa to tak pripravila, aby ho tak mohli vyfotiť. Zanechala môjho syna ako publicistickú senzáciu," povedal. Komentáre k jej osobe mal aj na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Tridsaťročná rodáčka z Texasu tvrdí, že dané poznámky hovoril so zlým úmyslom a žiada, aby sa na verejnosti nevyjadroval k ich rodinnému životu a aby o nich vymazal všetky tweety.

 


Ciara, celým menom Ciara Princess Harris, pochádza z texaského Austinu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2002. Debutovala o dva roky neskôr albumom Goodies, po ktorom nasledovali nahrávky Ciara: The Evolution (2006), Fantasy Ride (2009), Basic Instinct (2010), Ciara (2013) a Jackie (2015). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu a modelingu. V máji 2014 sa jej narodil syn Future Zahir Wilburn, ktorého má s bývalým snúbencom Futureom.
Rapper Future, vlastným menom Nayvadius DeMun Wilburn, vyrastal v Atlante a svoj prvý mixtape s názvom 1000 vydal v roku 2010. Doteraz ponúkol tri albumy - Pluto (2012), Honest (2014) a DS2 (2015), s ktorým dobyl Billboard 200.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona