Speváčka Ciara a Russell Wilson sa zasnúbili

NETKY.SK • 13 Marec 2016, 09:09 • 2 min
Speváčka Ciara a Russell Wilson sa zasnúbili

BRATISLAVA - R'n'b speváčka Ciara a 27-ročný rozohrávač amerického futbalu pôsobiaci v tíme Seattle Seahawks Russell Wilson sa zasnúbili. Radostnú novinku oznámili prostredníctvom služby Instagram, kde v piatok zverejnili krátke video z pláže Severného ostrova, ktorý je súčasťou Seychelskej republiky.

slovakia

left justify in out

Miesto patrí k obľúbeným dovolenkovým destináciám celebrít. Tridsaťročná rodáčka z texaského Austinu vo videu pôsobila nadšene a ukázala aj nový snubný prsteň. Neskôr zdieľala záber, kde ju jej partner žiada pri západe slnka o ruku. Pár začal verejne randiť na jar minulého roku. Informáciu o zásnubách potvrdil aj interpretkin hovorca.


Ciara, celým menom Ciara Princess Harris sa na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2002. Debutovala o dva roky neskôr albumom Goodies, po ktorom nasledovali nahrávky Ciara: The Evolution (2006), Fantasy Ride (2009), Basic Instinct (2010), Ciara (2013) a Jackie (2015). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu a modelingu. V máji 2014 sa jej narodil syn Future Zahir Wilburn, ktorého má s bývalým snúbencom Futureom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies