Speváčka Christina Aguilera sa predstaví v sci-fi romanci Zoe

NETKY.SK • 3 Máj 2017, 09:27 • 2 min
Speváčka Christina Aguilera sa predstaví v sci-fi romanci Zoe

BRATISLAVA - Americká speváčka Christina Aguilera si zahrá v romantickom sci-fi Zoe.

slovakia

left justify in out

Vo filme sa predstaví spolu s Ewanom McGregorom a Leou Seydoux, ktorí stvárnia hlavné úlohy. Herecké obsadenie dopĺňajú Rashida Jones, Theo James, Miranda Otto a Matthew Gray Gubler. Autorom scenára je Richard Greenberg, o réžiu sa postará Drake Doremus. S nakrúcaním by mali začať 8. mája v Montreale.

Príbeh sa zameria na dvoch kolegov (McGregor a Seydoux) pracujúcich na výskume, ktorého cieľom je vyvinúť technológiu na zlepšenie romantických vzťahov. Postupne pritom zisťujú, že ich objavy sú vážnejšie ako predpokladali.

Christina María Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu.

 

Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Nasledovali štúdiovky Mi Reflejo (2000), My Kind Of Christmas (2000), Stripped (2002), Back To Basics (2006), Bionic (2010) a Lotus (2012).

 

Držiteľka piatich cien Grammy má od roku 2010 hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies