Speváčka Chrissie Hyndová: S McEnroom sme počas Wimbledonu húlili

NETKY.SK • 5 August 2014, 11:50 • 2 min
Speváčka Chrissie Hyndová: S McEnroom sme počas Wimbledonu húlili

LONDÝN - Rodiny amerického bývalého tenistu Johna McEnroa sa týka ďalší drogový rozruch. Po júlovom zadržaní Johnovho syna Kevina v New Yorku pri nákupe narkotík sa aféra tentoraz týka samotného niekdajšieho lídra renkingu ATP.

slovakia

left justify in out

"John sa mi zvykol ozvať počas Wimbledonu, lebo vedel, že mám doma trávu a môžeme si zahúliť," povedala podľa New York Daily News speváčka Chrissie Hyndová zo skupiny The Pretenders. 

 

Web Tennis World dodal, že vo svetle dávnejších priznaní McEnroa k drogovým experimentom s jeho vtedajšou manželkou Tatum O´Nealovou nejde o nič prekvapivé, ale ťažko vraj predpokladať Američanovo hranie pod vplyvom pacifikujúcej marihuany vzhľadom na povestne hašterivý prístup. Päťdesiatpäťročný McEnroe triumfoval na londýnskom grandslamovom podujatí v rokoch 1981, 1983 a 1984. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies