Speváčka Carrie Underwood v mladosti nepremýšľala nad svadbou

NETKY.SK • 30 November 2015, 10:32 • 2 min
Speváčka Carrie Underwood v mladosti nepremýšľala nad svadbou

LOS ANGELES - Americká speváčka Carrie Underwood si v mladosti neplánovala svadbu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná interpretka, ktorá má s manželom, hokejistom Mikeom Fisherom deväťmesačného syna Isaiah Michaela, to prezradila v rozhovore pre britský magazín Hello!, keď rozprávala o inšpirácii pri písaní skladby What I Never Knew I Always Wanted z najnovšieho albumu Storyteller (2015).

 

"Hudba je najsilnejšia, keď rozpráva nejaký príbeh a tento je o tom, ako môj manžel a syn prišli do môjho života vtedy, keď som to najmenej čakala. Keď som bola mladšia, nepredstavovala som si moju svadbu alebo muža, ktorého si zoberiem. Bola som so životom spokojná a nikdy som sa nevnímala ako ten typ ženy, ktorá potrebuje muža či hocikoho iného, naozaj. Ale vďaka Mikeovi som to celé pochopila. Jednoducho to fungovalo a zapadlo do seba. Bolo to jednoduché a odvtedy sme spolu," objasnila speváčka a dodala, že sa s manželom vzájomne dopĺňajú. "Ja som kreatívnejšia a on je oveľa praktickejší," doplnila.

 

Carrie Underwood sa stala známou v roku 2005, keď triumfovala vo štvrtej sérii súťaže American Idol. V tom istom roku vydala aj svoj debutový album Some Hearts, po ktorom nasledovali nahrávky Carnival Ride (2007), Play On (2009), Blown Away (2012) a spomínaná Storyteller. Na konte má napríklad sedem cien Grammy, deväť American Music Awards, jedenásť Academy of Country Music Awards, sedemnásť Billboard Music Awards a tiež nomináciu na Zlatý glóbus za pieseň There's A Place For Us z filmu Narnia: Dobrodružstvá lode Ranný pútnik (2010). S 35-ročným Fisherom začala randiť koncom roka 2008, v decembri 2009 sa zasnúbili a v júli nasledujúceho roka sa zosobášili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies