Speváčka Caro Emerald čaká prvé dieťa

NETKY.SK • 20 September 2013, 09:40 • 2 min
Speváčka Caro Emerald čaká prvé dieťa

LONDÝN - Holandská speváčka Caro Emerald je tehotná. Oznámila to na svojej oficiálnej webovej stránke s tým, že pre očakávané prvé dieťa odkladá aj budúcoročné marcové turné po Veľkej Británii, na ktoré vyrazí až v októbri.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná Emerald v súčasnosti na koncertoch propaguje aktuálnu nahrávku s názvom The Shocking Miss Emerald (2013), ktorá debutovala na prvej priečke britského albumového rebríčka a pochádzajú z nej single Tangled Up a Liquid Lunch. 

Hudobníčka má na konte aj debutovú nahrávku s názvom Deleted Scenes from the Cutting Room Floor (2010), s ktorým dobyla holandský albumový rebríček a na prvej priečke sa udržala 27 týždňov. Zlomila tak rekord patriaci zosnulému Michaelovi Jacksonovi, ktorý s albumom Thriller (1982) strávil na vrchole rovnakého rebríčka o jeden týždeň menej. Z jej debutu pochádzajú single Back It Up, A Night Like This, That Man, Stuck a Riviera Life. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona