Speváčka Barbora Švidraňová pripravuje videoklip k piesni Fénix

NETKY.SK • 21 Apríl 2017, 16:39 • 2 min
Speváčka Barbora Švidraňová pripravuje videoklip k piesni Fénix

BRATISLAVA - Slovenská speváčka a herečka Barbora Švidraňová plánuje čoskoro zverejniť videoklip k titulnej skladbe svojho debutového albumu Fénix (2016).

slovakia

left justify in out

"Tá pesnička je tak trošku moja herecká výpoveď. Pýtam sa v nej sama seba, kto som a čo tento náš herecký svet obnáša,“ uviedla v rozhovore pre agentúru SITA.

Text piesne napísal Tomáš Zbiňovec. "Pôvodne to bol rapový text, no my sme z neho vytiahli tú podstatu a upravili sme ho do normálneho spevu. Hudbu k pesničke zložil môj brat a s kapelou sme ju zaranžovali. Je to taká rockovejšia vec, tak som zvedavá, čo na to ľudia povedia,“ poznamenala 28-ročná interpretka.

Klip, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta začiatkom mája, prinesie podľa speváčkiných slov pohľad do jej vlastného zrkadla. "A nielen doň, ale aj do zrkadla spoločenského a toho, kým sama vlastne som a či ma baví to, v čom žijem, celá tá sláva... A či to, čo sa okolo mňa a ďalších spevákov a hercov deje, nie je skôr ubližujúce ako podporujúce. Tak sa tam sama seba pýtam, či je to tá správna cesta. Klip sa zároveň odohráva v divadelných priestoroch, takže tam je skrytý odkaz i na toto prostredie,“ priblížila Švidraňová.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona